fbpx
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

My Cart
0,00
My Cart
0,00
Avis legal, termes i condicions

En accedir i utilitzar aquest servei, acceptes i consenteixes estar obligat pels termes i disposicions d’aquest acord. Així mateix, en utilitzar aquests serveis particulars, estaràs subjecte a tota regla o guia d’ús corresponent que s’hagi publicat per aquests serveis. Tota participació en aquest servei constituirà l’acceptació d’aquest acord. Si no acceptes complir amb l’anterior, si us plau, no ho facis servir.

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, de forma obligatòria, permanent, fàcil, directa i gratuïta, t’informem:

1. TITULARITAT DEL DOMINI WWW.FLORISTERIADEFLORS.COM

T’informem que la titularitat del domini de la nostra botiga virtual, www.floristeriadeflors.com, correspon a MARIONA MADERA AMICH, Ronda sant antoni pare claret, 21 17002 Girona. 40346964L Telèfon: 972200019 .

2. OBJECTE I ÀMBIT D’APLICACIÓ

Les presents Condicions Generals de contractació i utilització, tenen com a objecte regular la posada a disposició de la informació subministrada a la botiga en línia de Singularu.com, així les transaccions comercials que sorgeixin entre Singularu i els usuaris del domini www.Singularu.com. Tant la navegació per la botiga en línia com l’adquisició de qualsevol dels productes oferts en ella, suposen l’acceptació com a usuari, sense reserves de cap classe, de totes i cadascuna de les presents condicions generals de contractació i utilització. Singularu podrà en tot moment i sense previ avís, modificar les presents condicions generals de contractació i ús, així com les condicions particulars que, si escau, s’incloguin, mitjançant la publicació d’aquestes modificacions a la botiga amb la finalitat que puguin ser conegudes pels usuaris, i quedant constància de la data d’aquestes modificacions.

 

3. INFORMACIÓ SUBMINISTRADA AL WEBSITE

Fem tot els esforços per oferir la informació continguda en el web de forma veraç i sense errors tipogràfics. En el cas que en algun moment es produís algun error d’aquest tipus, aliè en tot moment a la voluntat de www.singularu.com, es procediria immediatament a la seva correcció. Totes les informacions contractuals presents en www.singularu.com es mostren en llengua espanyola (castellà), i la comunicació amb els clients i usuaris, així com la formalització del contracte es realitzarà en aquest idioma.

4. CONDICIONS DE VENTA

Les presents Condicions Generals s’apliquen a tots els contractes (comandes) que els membres celebrin a través d’www.FLORISTERIADEFLORS.com és, així com en totes les relacions comercials de tota mena que hi hagi entre FLORISTERIADEFLORS i els seus usuaris. La realització d’alguna comanda per part de l’Usuari comporta en tot cas la total adhesió i acceptació sense reserves de les presents Condicions, així com de la Política de Privacitat.

Tots els drets, obligacions, promocions, comandes i acords als quals s’apliquen aquestes condicions generals es regeixen segons la llei espanyola.

5. PREUS

Tots els preus estan expressats en euros (€), incloent IVA i excloent el cost d’enviament.

Els preus poden modificar-se sense previ avís.

6. RESPONSABILITATS

Tots els articles que FLORISTERIADEFLORS ofereix a la seva botiga en línia compleixen els requisits legals exigits per a la venda de productes de bijuteria i complements. FLORISTERIADEFLORS no es responsabilitza dels danys que es produeixin per la mala o incorrecta utilització dels productes venuts per FLORISTERIADEFLORS

El contingut d’aquest lloc web ha estat creat amb la major precisió possible. No obstant això, FLORISTERIADEFLORS no pot garantir que no hi hagi alguna informació incorrecta o incompleta. Per aquest motiu no ens responsabilitzem de les conseqüències derivades de la informació incorrecta en aquest lloc web.

FLORISTERIADEFLORS no es responsabilitza de qualsevol discrepància en el color del producte derivada de la diferent visualització segons la pantalla de cada ordinador.

La posició i la mida del producte pot variar lleugerament respecte a com apareix en el nostre lloc web. FLORISTERIADEFLORS no es responsabilitza per aquestes diferències.

Moneda
EUR Euro
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Color
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping